4. PERSONALIZARE PRODUSE - EVOHoreca


Produse
Contact rapid:
0728993388
0216670396
autentificareinregistrare

Produsele noastre ajung GRATUIT oriunde in Romania! ***Peste 1500 de locatii amenajate pana acum ne recomanda!*** 14 ani experienta in domeniu ***Preturi mici de importator & Producator ***Companie certificata pentru managamentul calitatii ISO9001:2008 ***
x

4. PERSONALIZARE PRODUSE

Alege un design unic pentru produsele din localul tau, prin personalizarea tapiteriei.

Picture
EVOhoreca iti ofera posibilitatea sa-ti personalizezi mobilierul de cafenea, restaurant ori club exact asa cum iti imaginezi. Daca te-ai saturat de mostrarul clasic de stofe si culori, acum iti oferim varianta sa-ti creezi identitatea unica a localului tau. Concret, echipa noastra de designeri profesionisti iti ofera o alternative creative a mobilierului ales din catalogul EVOhoreca.

Care sunt pasii:

Picture
1.Iti alegi mobilierul din gama EvoHoreca
Accesezi catalogul de produse de pe www.EvoHoreca.ro si notezi codul produsului sau produselor dorit(e). Trimiti un email pe adresa evohoreca@gmail.com cu codurile si vei primi o cotatie de pret. Personalizarea porneste de la 35 euro+tva/produs si variaza in functie de mai multi factori

Picture
2.Personalizarea
Dupa ce ne-am ales structura de scaun,fotoliu ori canapea pe care lucram, creem impreuna un model de tapiterie absolut unic si perfect potrivit personalitatii si stilului localului tau.
De asemenea, putem include in designul tapiteriei sigla localului, simboluri ce iti plac ori alte elemente ce consideri ca s-ar potrivi ambientului.In pretul personalizarii mobilierului tau ai incluse 3 variante de design, astfel, sigur vei gasi ceva sa ti se potriveasca.
Totusi, daca niciuna dintre propunerile noastre nu te incanta, contra cost iti putem crea cate variante de design doresti. Evident, fiecare pas din crearea designului personalizat este atent supravegheat de un designer.

Picture
3. Rezultatul
La final, obtinem un produs personalizat si unic. Astfel, mobilierul devine perfect armonizat cu stilul si ambientul localului tau.

Unde se potriveste mobilierul personalizat?

Scopul creeri unui obiect de mobilier personalizat este acela de a conferi individualitate spatiului tau. Astfel, un set de fotolii personalizate asezate in holul de la intrarea localului tau este inca o confirmare pentru clientii tai ca se afla intr-un spatiu unic. De asemenea, poti alege sa personalizezi cateva dintre scaunele din cafenea ta pentru a adauga un gram de personalitate si culoare salii de mese.Posibilitaiile sunt infinite, trebuie doar sa iti doresti sa-i oferi clientului tau o experienta de neuitat.

Portofoliu:
de pana la 5 ani
experienta
preturi mici
oriunde in romania
certificat iqnet
certificat iso 9001
certificat ssl

Aboneaza-te la newsletter si vei fi la curent cu cele mai tari promotii EVOHoreca