ȘTIRI: Gomag BlackFriday Summit - Alin Trușcă, CEO EVOhoreca despre ecommerce și antreprenoriat 03.10.2022

ȘTIRI: Gomag BlackFriday Summit - Alin Trușcă, CEO EVOhoreca despre ecommerce și antreprenoriat 03.10.2022
Pe data de 3 octombrie 2022, Alin a fost invitat la evenimentul Gomag BlackFriday Summit. În cadrul acestui eveniment de prestigiu, s-au dezbatut subiecte esențiale legate de ecommerce și antreprenoriat, iar Alin Trușcă a oferit o perspectivă valoroasă și inspirațională asupra acestor domenii.

În cadrul summit-ului, Alin Trușcă a susținut o prezentare captivantă și plină de informații valoroase despre provocările și oportunitățile întâmpinate în mediul online și în domeniul antreprenoriatului. A vorbit despre modul în care EVOhoreca s-a adaptat la cerințele și tendințele pieței de ecommerce și a explicat importanța inovării și adaptării într-un mediu atât de dinamic și competitiv.

De asemenea, Alin a împărtășit povești inspiraționale din propria sa experiență antreprenorială și a oferit sfaturi prețioase celor prezenți, pentru a-i încuraja să persevereze și să-și urmeze visurile, indiferent de provocările cu care se confruntă.

Gomag BlackFriday Summit 2022: O Oportunitate de Învățare și Inspirare

Gomag BlackFriday Summit reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente din industria de ecommerce din România. An de an, această conferință reunește specialiști, experți și antreprenori de top pentru a discuta tendințele și provocările din lumea online-ului și a comerțului electronic. Ediția din 2022 nu a făcut excepție și a oferit participanților ocazia de a învăța de la cei mai buni și de a împărtăși experiențe și cunoștințe.

#ecommerce #antreprenoriat GoMag #BlackFriday #Summit

 
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!