Retrobar

Imersați-vă în atmosfera retro și aduceți un strop de nostalgie în spațiul dumneavoastră cu un Retrobar autentic. Retrobarul este o piesă iconică de mobilier care reamintește de epoci trecute și aduce un farmec distinctiv în orice locație, fie că este vorba de un bar, un club, sau chiar un colț de relaxare în propria locuință.
 


La noi, vă oferim o selecție variată de Retrobare, fiecare cu designul și caracteristicile sale unice. Fie că preferați un bar cu aspectul unui diner american din anii '50 sau un bar cu influențe Art Deco din perioada interbelică, avem opțiuni care să satisfacă gusturile și nevoile dumneavoastră.
 

Fiecare Retrobar este fabricat cu atenție la detalii și autenticitate, folosind materiale de înaltă calitate și finisaje retro pentru a recrea atmosfera acelor vremuri de altădată. De la blaturi de formică, la sticle de Coca-Cola și suporturi pentru viniluri, fiecare detaliu este gândit să creeze o experiență autentică și memorabilă.
 

Cu posibilitatea achiziției prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice (SEAP), accesul la Retrobarele noastre este simplificat și transparent, facilitând procesul de achiziție pentru proiectele dumneavoastră comerciale sau instituționale.
 

Investiți în farmecul și autenticitatea unui Retrobar, care adaugă valoare și caracter spațiului dumneavoastră. Contactați-ne astăzi pentru a descoperi gama noastră completă de Retrobare și pentru a găsi soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră.

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!