Sisteme fonoabsorbante

Adesea trecut cu vederea, tramentul acustic al incaperii face diferenta dintr-un mediu acustic obositor si unul placut, cald si chiar intim. Sistemele fonoabsorbante (fonice) oferite se adreseaza zonei HoReCa, aceste sisteme au la baza materiale cu proprietati fonice absorbante concepute pentru a capta frecventele de sunet specifice vocii umane.


Va propunem urmatoarele exemple:
  • Un call center foarte animat care nu are tratament fonic, angajatul dumneavoastra efectueaza apeluri catre clienti insa voceca colegilor este prezenta in fundal. Totodata, se poate sesiza o oboseala fonica adusa angajatului ca urmare a programului de lucru incarcat cu zgomotul ambiental. Productivitatea, confortul si starea de spirit a angajatului fiind astfel direct implicata. 
  • O sala de meeting ce suna ca o camera goala pregatita de renovare, confortul resimtit de catre partenerii veniti la "meetingul" organizat clar diminuat. Intimitatea ofertia de separatoarele fonice ce au si rol fonic si rol vizual cu siguranta vor crea atmosfera de relaxare. 
  • Etajul dedicat birourilor parca este o biblioteca, dezvoltatorii (developers) din colt (cei doi prieteni buni) fac schimb de idei insa din pacate discutia lor deranjeaza si intrerupe procesul de lucru al colegilor. 
  • Ambasada dumneavoastra urmeaza sa primeasca o delegatie, sala de meeting (intalnire) ce are si de rol sala de conferinta de presa se aude precum holul de acasa iar declaratiile date presei suna total neprofesionale.
 
Fie ca este vorba de panouri suspendate, panouri (rigips) pentru tavanul fals, pereti separatori sau panouri ce delimiteaza biroul, solutiile oferite cu siguranta vor surprinde chiar si cel mai aspru critic.

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!