BIZILIVE.TV: Permis de Antreprenor cu Alin Trușcă | CEO EVO horeca, Sezon 03, Ep.03 23.11.2022

BIZILIVE.TV: Permis de Antreprenor cu Alin Trușcă | CEO EVO horeca, Sezon 03, Ep.03 23.11.2022
În 23.11.2022, Alin a fost invitat să participe ca invitat special în cadrul serialului "Permis de Antreprenor" de la BIZILIVE.tv. În cadrul acestui interviu captivant, Alin a împărtășit cu generozitate perspectivele sale privind ceea ce înseamnă să fii antreprenor în România, responsabilitățile implicate și modalitățile de a depăși obstacolele.

"Permis de Antreprenor" - Un Serial Inspirational

Serialul "Permis de Antreprenor" de la BIZILIVE.tv oferă o platformă valoroasă antreprenorilor din România pentru a-și împărtăși poveștile, lecțiile și experiențele lor în lumea antreprenoriatului. Cu fiecare episod, serialul aduce în prim-plan antreprenori de succes care își împărtășesc viziunile și încurajează noi idei și inițiative în comunitatea antreprenorială.

Antreprenoriat în România - O Călătorie cu Responsabilități

În cadrul interviului, Alin Trușcă a vorbit despre ceea ce înseamnă să fii antreprenor al unei companii în România. A subliniat că antreprenoriatul este o călătorie complexă și provocatoare, însoțită de responsabilități și decizii importante. Cu umor și sinceritate, Alin a povestit despre începuturile sale ca antreprenor și despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor.

Depășirea Obstacolelor - Cheia Succesului

Una dintre cele mai valoroase învățăminte pe care Alin le-a împărtășit în cadrul interviului a fost despre modul în care a reușit să depășească obstacolele. A vorbit despre importanța flexibilității și adaptabilității în fața schimbărilor, dar și despre necesitatea de a avea o viziune clară și o echipă puternică pentru a susține obiectivele antreprenoriale.

Inspirând Antreprenori în devenire

Alin Trușcă a folosit această ocazie pentru a inspira și încuraja antreprenorii în devenire să-și urmeze visele și să se dedice cu pasiune proiectelor lor. A împărtășit sfaturi prețioase pentru a crește și a dezvolta o afacere de succes și a subliniat importanța perseverenței și a învățării continue în drumul antreprenorial.

Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!