SFATURI: Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți canapele modulare pentru spațiul Horeca

SFATURI: Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți canapele modulare pentru spațiul Horeca

Când vine vorba de amenajarea unui spațiu de tip horeca, alegerea canapelelor modulare poate fi o opțiune excelentă pentru a crea un mediu confortabil și flexibil pentru clienți. Dar cum alegeți canapeaua modulară potrivită pentru spațiul dvs. și de ce să alegeți EVOHoreca ca furnizor? Aici sunt câteva sfaturi pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere.

Ce trebuie să luați în considerare atunci când alegeți canapele modulare pentru spațiul Horeca?

  1. Dimensiunea și forma: Înainte de a alege canapeaua modulară, trebuie să țineți cont de dimensiunea și forma spațiului. Canapeaua trebuie să fie potrivită pentru spațiu, să nu fie prea mare sau prea mică. Dacă spațiul dvs. este mic, alegeți o canapea cu o formă mai compactă și cu o configurație mai mică.

  2. Materialele: Materialele utilizate în fabricarea canapelelor modulare ar trebui să fie rezistente la uzură și ușor de curățat. De asemenea, ar trebui să fie durabile și să poată rezista la traficul intens al clienților. În plus, ar trebui să fie confortabile pentru clienți, pentru a-i face să se simtă cât mai bine în timp ce savurează mâncarea sau băutura.

  3. Culorile și modelele: Culorile și modelele canapelelor modulare sunt importante, deoarece pot contribui la atmosfera și la design-ul general al spațiului. Trebuie să țineți cont de paleta de culori și de design-ul general al spațiului pentru a alege canapeaua potrivită.

  4. Prețul: Prețul poate fi un factor important în alegerea canapelei modulare. Trebuie să căutați o canapea care să se încadreze în bugetul dvs., dar care să fie totodată durabilă și confortabilă pentru clienți.

Canapele dedicate pentru restaurante si cafenele EVOhoreca
 

De ce să alegeți EVOHoreca ca furnizor pentru amenajarea spațiului dvs. Horeca?

EVOHoreca este o companie specializată în furnizarea de mobilier pentru spații publice de tip Horeca, cu experiență din 2002 și peste 6000 de spații amenajate integral sau parțial în România și alte12 țări din Europa. Vă oferim o gamă largă de canapele modulare, care pot fi personalizate pentru a se potrivi perfect cu spațiul dvs. De asemenea, aceștia lucrează cu materiale de calitate superioară, care sunt durabile și rezistente la uzură.
În plus, EVOHoreca oferă și servicii de proiectare și de consultanță, pentru a vă ajuta să alegeți canapeaua perfectă pentru spațiul dvs. și pentru a vă asigura că acesta va fi perfect amenajat pentru clienți.

  • client

    Christa Udrea, Executive Housekeeper - Grand Hotel Le Meridien - Nuremberg, Germania Grand Hotel Le Meridien Nurember Germania

    quot "Competenta, calitate, corectitudine, profesionalism, preturi accesibile! Deci o caracterizare pozitiva!
    Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc produsele, apreciez colaborarea cu asa oameni competenti si totodata modesti. Sunt extrem de creativi, harnici si livreaza punctual.
    Recomand cu draga inima! Succes mai departe!"
  • client

    Letitia Pescariu - Pescariu Sports & Spa Pescariu Sports & Spa

    quot "Suntem foarte happy cu alegerile noastre, fotoliile si canapele din proiect au fost produse intocmai cum ni s-a promis, iar materialele rezistente la pete se curata asa cum au fost descrise, si se comporta foarte bine, si ne-au fost atinse toate asteptarile. Am recomandat deja de mai multe ori EVOhoreca cunoscutilor nostri."
  • client

    Florin Calinescu - Salon evenimente La Teatru. La Calinescu La Teatru. La Calinescu.

    quot "O echipa de tineri cu o impresionanta intelegere a nevoilor unui client, pe care ii felicit pentru profesionalismul de care au dat dovada. Am primit solutii corecte la nevoile noastre, iar rezultatul final consta intr-o locatie functionala si estetic placuta. Succes!"
  • client

    Octavian Turbatu - Owner Plaja & Terasa Debarcader Plaja & Terasa Debarcader

    quot "Sunt foarte multumit de relatia cu EVOhoreca si de recomandarile de produse pe care le-am primit. Per total a fost o colaborare si o experienta extraordinara, am primit comanda inainte de termen, iar montajul a fost foarte rapid. As reveni aici cu placere la urmatorul proiect."
  • client

    Alexandra Lipovan - Owner Clatitaria Clatos Clatitaria Clatos

    quot "Am gasit solutii impreuna cu echipa EVOhoreca si consider ca am primit recomandarile potrivite pentru ceea ce am solicitat. Am avut o comunicare eficienta, totul a fost la termen. Sunt foarte multumita de produse. 
    Cu certitudine vom recomanda #EVOhoreca si vom mai comanda de la voi pentru urmatoarele locatii pe care urmeaza sa le deschidem."
  • client

    Bogdan Jilăveanu - Owner TSV Petroliere TSV Petroliere

    quot "Relatia mea cu agentul a fost foarte buna, totul a fost ok. Tot ce mi-a spus ca va face, a si facut. Suntem foarte multumiti de produsele achizitionate.
    As recomanda si altor persoane EVOhoreca si cu siguranta si noi vom apela la serviciile dumneavoastra in viitor. Multumesc!"
  • client

    Mr. Cuffaro - Domaine de Raville - Metz, Franta Domaine de Raville

    quot "Hello Gentlemen and Team EVOhoreca! Thank you for your collaboration when ordering Napoleon chairs. Timely delivery and delivery impeccable. Team listening and always available, quick and effective after-sales service, all solutions are possible with EVOhoreca that I would recommend around me. Thanks again!"

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!