EVENIMENTE: EVOhoreca - Lansare SHOP IN SHOP by Metalmobil Bucuresti 10.11.2016

EVENIMENTE: EVOhoreca - Lansare SHOP IN SHOP by Metalmobil Bucuresti 10.11.2016

In data de 10 Noiembrie 2016, incepand cu orele 16,30 a avut loc, intr-un cadru festiv, lansarea oficiala a conceptului SHOP IN SHOP by Metalmobil Italia la sediul EVOhoreca din Bucuresti, Sos Chitilei 177A, Sector 1

La eveniment au fost prezenti reprezentantii companiei Metalmobil precum si numerosi arhitecti, designeri si colaboratori ai companiei EVOhoreca. In cadrul evenimentului s-au dezvaluit mai multe detalii si informatii despre produsele si noutatile ambelor companii.

Cu experienta din anul 2002 si peste 1800 de proiecte implementate, compania romaneasca EVO Horeca este importator, producator si distribuitor de solutii profesionale in industria horeca. Solutiile oferite sunt: proiectare si amenajari interioare, mobilier specializat, echipamente profesionale pentru hoteluri, restaurante, cafenele, cluburi.
 

Metalmobil este o marca comerciala detinuta de compania italiana IFI Spa, lider important al industriei europene de mobilier, tehnologie si proiectare a spatiilor publice. Colectiile Metalmobil sunt create in colaborare cu designeri si experti cu o reputatie recunoscuta la nivel mondial, capabili sa interpreteze in mod inteligent tendintele pietei de mobilier.: Marc Sadler, Francesco Geraci, Carlo Bimbi, Giorgio Di Tullio, Davide Danielli, Makio Hasuike, s.a.m.d
O experienta solida este detinuta si de propriul sau studio de design interior care impreuna cu departamentele de cercetare si dezvoltare creaza produse care sunt in permanenta evolutie.

Metalmobil reprezinta armonia dintre procesul industrial modern, traditia mostenita din generatie in generatie si conceptul de design dinamic, totul 100 % Made in Italy.

SHOP IN SHOP by Metalmobil este un concept dedicat exclusiv partenerilor regionali, fapt care atesta seriozitatea companiei EVOhoreca in relatia cu Metalmobil, dar si posibilitatea de a deservi clientii dintr-o anumita regiune.

Rolul acestui concept de SHOP IN SHOP este de a expune cele mai reprezentative scaune si fotolii din colectia Contract destinate profesonistilor horeca.
 

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!