EVENIMENTE: "Rooftop Party EVOhoreca #1" Bucuresti 29.06.2017

EVENIMENTE: "Rooftop Party EVOhoreca #1" Bucuresti 29.06.2017

Joi 29 iunie 2017, EVOhoreca a organizat prima petrecere memorabila din seria evenimentelor de pe acoperisul cladirii noastre - "Rooftop Party EVOhoreca".

Evenimentul a fost un prilej deosebit de a ne aduna impreuna cu prietenii, colaboratorii, furnizorii, clientii, designerii si arhitectii nostri, pentru a celebra momentul si a ne bucura de compania reciprocă.

La petrecere, invitatii au fost tratati cu delicioase preparate pregatite de catre echipa de bucatari ai colaboratorilor nostri Salt and Pepper Catering, folosind doar cele mai bune ingrediente si cele mai sofisticate tehnici culinare. Oaspetii au avut ocazia sa guste o varietate de cocktailuri, toate pregatite cu atentie si pasiune de catre barmani specializati in mixologie pentru a satisface gusturile tuturor cu produse de la partenerii nostri Coca-Cola si Stalinskaya.

Pentru a adauga un plus de distractie si de energie petrecerii noastre, am ales sa avem muzica live, care a contribuit la atmosfera vibranta si plina de viata a evenimentului. Cu muzica care a animat petrecerea, invitatii nostri s-au simtit cu adevarat bine si s-au amuzat copios.
 

Datorita locatiei pe care am ales-o, petrecerea noastra a oferit o priveliste incredibila asupra orasului si a creat o atmosfera unica si relaxanta pentru toti participantii. In plus, am avut ocazia sa socializam si sa ne conectam cu invitatii nostri, ceea ce a intarit relatiile de afaceri si a consolidat prieteniile dintre oameni.

In cadrul petrecerii noastre "Rooftop Party EVOhoreca", am avut placerea sa prezentam o parte din ultimele solutii in materie de amenajari cu mobilier oferite de compania noastra, concentrându-ne in special pe mobilierul profesional pentru HORECA. Am dorit sa oferim invitatilor nostri ocazia de a vedea si de a testa cele mai noi produse si solutii in domeniul mobilierului profesional pentru HORECA, astfel incat sa poata face cele mai bune alegeri pentru propriile afaceri.

In acest sens, am fost foarte bucurosi sa primim feedback-ul pozitiv al invitatilor nostri, care ne-au confirmat din nou ca suntem pe drumul cel bun in ceea ce priveste dezvoltarea de solutii durabile si adaptate nevoilor fiecarui client in parte. Asa cum spunea si Henry Ford, "coming together is a beginning, keeping together is progress, working together is success" - iar evenimentul nostru "Rooftop Party EVOhoreca" a fost o ocazie excelenta de a intari relatiile de cooperare si de a lucra impreuna pentru a obtine succesul in afaceri.
 

Suntem convinsi ca evenimentul nostru a reprezentat nu doar o oportunitate de a ne bucura de compania si de atmosfera placuta, ci si un prilej de a ne pune in valoare serviciile si produsele si de a intari legaturile cu clientii, furnizorii si partenerii nostri. Asadar, ne-am bucurat sa impartasim experienta noastra cu toti cei prezenti la "Rooftop Party EVOhoreca" si suntem nerabdatori sa organizam astfel de evenimente in viitor.

"Rooftop Party EVOhoreca #1" a fost un eveniment deosebit care ne-a permis sa ne bucuram de o seara minunata impreuna cu oameni deosebiti si sa ne exprimam aprecierea pentru colaborarea si prietenia noastra. Suntem recunoscatori pentru toti invitatii nostri si ne-am bucurat sa impartasim cu ei aceasta experienta memorabila, care ne va ramane mereu in amintire.
Puteți vizualiza tot albumul de fotografii de la eveniment pe pagina noastră de Facebook sau făcând click aici.

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!