ȘTIRI, Retail-FMCG.ro: EVOhoreca lansează o soluție pentru antreprenorii mici și mijlocii din horeca: mobilier în leasing operațional 19.04.2023

ȘTIRI, Retail-FMCG.ro: EVOhoreca lansează o soluție pentru antreprenorii mici și mijlocii din horeca: mobilier în leasing operațional 19.04.2023
În contextul economic actual, în care investitorii sunt mai precauți decât în anii precedenți, EVOhoreca, unul dintre cei mai mari jucători pe piața de soluții de amenajări pentru industria HoReCa, lansează un nou produs menit să ajute afacerilor mici și mijlocii din industrie: leasing operațional pentru mobilier.

Serviciul – în premieră pe piața din România – este dedicat antreprenorilor din industrie cu afaceri mici și medii care își doresc să facă investiții fără să își blocheze fluxul de numerar. Leasingul operațional pentru mobilier oferă un randament mai mare în exploatare, fiind o opțiune mai ales pentru antreprenorii care au un acces limitat la surse de finanțare.

„Revitalizarea industriei în era post-Covid19 vine la pachet cu o anunțată și discutată criză, pe fondul scumpirilor repetate și a contextului socio-politic. Prin urmare, cu acest produs venim în întâmpinarea celor care vor să facă investiții pentru a-și dezvolta business-ul, însă nu au acces la finanțări europene sau private. De altfel, în ultimul an se observă o tendință clară în piață spre proiecte de impact, cu o calitate superioară, care să se ridice la nivelul unui client final tot mai exigent. Astfel, în 2022 numărul comenzilor a scăzut cu 18% YoY, însă valoarea medie a proiectelor a crescut cu 33%”, a precizat Alin Trusca, fondator și CEO EVOhoreca.

Mai multe in articolul din Retail&FMCG.ro, autor Andreea Tudor

 

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!