PROFIT.ro: Pastila de HR - Alin Trușcă, CEO EVOhoreca 08.02.2023

PROFIT.ro:  Pastila de HR - Alin Trușcă, CEO EVOhoreca 08.02.2023

Alin Trușcă, CEO EVOhoreca, furnizor de soluții de amenajare pentru industria HoReCa, spune, la emisiunea Pastila de HR de la PROFIT NEWS TV, că firmele mijlocii nu sunt prima opțiune pentru candidați atunci când își caută un loc de muncă, ci corporațiile rămân în topul căutărilor. Însă și companiile mijlocii vin cu anumite avantaje.


„Venim cu destul de multe atracții în plus față de salariu și în felul acesta cred că am reușit să-mi păstrez și angajații mai vechi. Spre exemplu, i-am susținut în proiectele lor personale. Dacă au vrut să facă ceva în afara jobului am fost alături de ei cu un sfat sau cu ceva ajutor dacă mi-a fost solicitat. Cred că flexibilitatea plus pachetul salarial este mixul care îmi păstrează echipa în această normalitate”, mai spune acesta.

El adaugă că, într-adevăr, în contextul actual există o provocare în ceea ce privește salariile, pentru a avea angajați fericiți.

„Noi nu avem neapărat puterea salarială a unei corporații. Eu am mers în directă proporționalitate cu piața salarială și cu inflația. Deci salariile au crescut în medie cu 20-30% doar în ultimul an. Oricum noi avem o tendință de creștere a salariilor bazată mai ales pe vechime și, bineînțeles, pe productivitatea angajaților. Există o presiune financiară, dar ea e relaxată prin alte metode și atunci cumva reușim să ne menținem”, precizează Alin Trușcă.

📢 Fericirea angajaților este preocuparea noastră în rubrica Pastila de HR de la Profit News TV, susținută de Sodexo Benefits and Rewards Services.

#PastiladeHR #ProfitNewsTV #profitro #hr #jobs #flexibility

Citește mai mult pe Profit.ro, Pastila de HR

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!