REALITATEA TV, Diferențe și Esențe: Design pentru hoteluri și restaurante cu Alin Trușcă CEO la EVOhoreca 21.07.2017

REALITATEA TV, Diferențe și Esențe: Design pentru hoteluri și restaurante cu Alin Trușcă CEO la EVOhoreca 21.07.2017
Dorim să adresăm sincere mulțumiri echipei "Diferențe și Esențe" și d-nei Cecilia Caragea pentru oportunitatea oferită Joi 21 iulie 2017, și pentru modul profesionist în care ne-au primit în emisiune. A fost o experiență memorabilă, iar echipa noastră a fost onorată să poarte această discuție importantă despre design și amenajarea spațiilor publice.

De asemenea, dorim să mulțumim tuturor celor care ne urmăresc și ne susțin în dezvoltarea companiei EVOhoreca. Fără sprijinul vostru, aceste realizări nu ar fi posibile.

Participarea noastră în emisiunea "Diferențe și Esențe" de la RealitateaTV a fost o experiență deosebită și un pas semnificativ în prezentarea viziunii și misiunii noastre în domeniul designului ospitalității. EVOhoreca rămâne angajată să ofere cele mai inovatoare și inspiraționale soluții pentru hoteluri, restaurante, cafenele și terase, cu scopul de a crea experiențe memorabile pentru clienți și de a contribui la dezvoltarea unei industrii HORECA înfloritoare.

Vă invităm să rămâneți alături de noi și să ne susțineți în continuare călătoria noastră. Vom continua să aducem excelența în design și amenajare, pentru că fiecare spațiu contează!

Puteți urmări emisiunea integrală în video-ul de mai jos:

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!