START-UP.RO: Creșteri pentru cel mai mare furnizor de amenajări HoReCa din România - cu Alin Trușcă, EVOhoreca 07.11.2023

START-UP.RO: Creșteri pentru cel mai mare furnizor de amenajări HoReCa din România - cu Alin Trușcă, EVOhoreca 07.11.2023

Nu e un an la fel de agitat ca precedenții, însă nu e un an simplu. Provocări la toți pașii, dar, din fericire, și proiecte multe, bune, cu parteneri care apreciază raportul calitate-preț-servicii oferit de compania noastră. Iar acest lucru ne-a ajutat să încheiem primele 9 luni cu o cifră de afaceri în creștere față de anul precedent și cu perspective bune pentru finalul anului.

Dinamica pozitivă vine mai ales pe fondul creșterii valorii medii a comenzii, care a ajuns la 16.500 de euro, o creștere cu 10 procente față de 2022, dar și pe fondul eficientizării proceselor operaționale care au dus la creșterea profitabilității.

La nivel de comenzi, numărul acestora este în scădere ușoară, un trend care s-a conturat din 2022. Valoarea comenzilor continuă însă să crească, pe fondul dinamicii din horeca, unde antreprenorii investesc pentru a-și consolida poziția pe piață. Cele mai multe comenzi s-au concentrat pe zona hotelurilor, un domeniu unde România mai are de recuperat, prin urmare numărul proiectelor este în creștere.

Despre rezultate, dar și despre noi planuri, mai pe larg in articolul din Start-up.ro

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!