START-UP.RO: Cum clădești o afacere de lăsat moștenire copiilor - cu Alin Trușcă, EVOhoreca 22.05.2023

START-UP.RO: Cum clădești o afacere de lăsat moștenire copiilor - cu Alin Trușcă, EVOhoreca 22.05.2023
Sunt încântat să împărtășesc cu voi că am avut o experiență minunată participând la un interviu publicat recent în secțiunea "Antreprenori" de pe start-up.ro. Interviul meu a fost susținut de către ING Bank și mă bucur să fi avut ocazia să împărtășesc povestea mea în cadrul acestei platforme inspiraționale.

În interviul video, am avut ocazia să discut despre experiența mea antreprenorială ca owner al companiei EVO horeca în domeniul #horeca și cum am reușit să inovăm în această industrie în continuă schimbare. Am vorbit despre provocările întâlnite pe parcurs și despre modul în care colaborarea cu ING Bank a fost crucială în dezvoltarea afacerii mele. De asemenea, am împărtășit și câteva sfaturi pentru antreprenorii aspiranți care doresc să-și urmeze visul și să își transforme ideile în realitate.

Sunt recunoscător că am avut oportunitatea de a fi prezentat în această secțiune specială de pe start-up.ro și de a fi susținut de către ING Bank. Această experiență mi-a oferit nu doar o platformă de vizibilitate, ci și o șansă de a împărtăși inspirație și cunoștințe cu ceilalți antreprenori și potențiali întreprinzători din comunitatea noastră.

Dacă doriți să aflați mai multe despre povestea mea și despre cum am reușit să inovăm în domeniul horeca, vă invit să citiți sau să vizionați interviul complet pe pagina start-up.ro.
Mulțumesc echipei de la start-up.ro și ING Romania pentru această oportunitate și pentru sprijinul constant acordat în dezvoltarea afacerii mele. Sunt nerăbdător să continui să cresc și să contribui la comunitatea noastră antreprenorială.
#antreprenoriat #start-up #evohoreca #colaborare #inspiratie #startupro #ingbank

Puteți citi articolul, scris de Vlad Andriescu, pe START-UP.ro

Vizionați interviul integral aici: 

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!