UPBIZZ: Întreabă un antreprenor – Alin Trușcă, antreprenor, fondator și deținător al brandurilor EVOHoreca, JUKO, STUDIO32 26.01.2023

UPBIZZ: Întreabă un antreprenor – Alin Trușcă, antreprenor, fondator și deținător al brandurilor EVOHoreca, JUKO, STUDIO32 26.01.2023
În 26.01.2023, Alin a fost invitat să participe în cadrul secțiunii "Intreaba un Antreprenor" organizată de Centrul de Antreprenoriat Studenţesc al Universității POLITEHNICA din București. În cadrul acestui interviu, Alin a avut oportunitatea de a împărtăși poveștile și învățămintele sale ca antreprenor, de la începutul călătoriei sale până în prezent.

Un Drum Inspirational în Lumea Antreprenoriatului

În cadrul secțiunii "Intreaba un Antreprenor", Alin Trușcă a oferit o privire autentică și inspirațională asupra propriei sale călătorii în lumea antreprenoriatului. A vorbit despre cum a început acest drum și cum a reușit să depășească obstacolele și provocările de-a lungul timpului. Pasiunea și determinarea de care a dat dovadă au fost principalele ingrediente care l-au ghidat în construirea unui business de succes.

De la Idee la Realizare - Evoluția Marcilor EVOhoreca, JUKO și Studio32

În interviu, Alin a povestit cum i-a venit ideea pentru afacerea sa și cum a pus-o în practică, dezvoltând astfel mărcile EVOhoreca, JUKO și Studio32. A explimat felul în care a identificat nevoile din industria ospitalității și a creat soluții inovatoare pentru a satisface cerințele clienților.

EVOhoreca, brandul nostru principal, a devenit unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente pentru hoteluri și restaurante din România. JUKO, o altă marcă deținută de Alin Trușcă, a câștigat o reputație impresionantă în livrarea de mobilier stradal și echipamente pentru parcuri și locuri de joacă. Studio32, încă un brand creat de Alin, s-a specializat în design și amenajare interioară pentru spații rezidențiale.

Învățăminte pentru Tinerii Antreprenori

Alin Trușcă a folosit această ocazie pentru a transmite sfaturi și îndrumări valoroase celor tineri antreprenori aflați la început de drum. A subliniat importanța curajului și a perseverenței în fața provocărilor, încurajându-i să își urmeze pasiunile și să creadă în viziunea lor de afacere. De asemenea, a împărtășit câteva lecții învățate de-a lungul anilor și a vorbit despre modul în care învățarea continuă și adaptarea la schimbare sunt cruciale în succesul antreprenoriatului.

Mulțumiri și Recunoștință

Echipa EVOhoreca transmite sincere mulțumiri Centrului de Antreprenoriat Studențesc al Universității POLITEHNICA din București pentru invitația de a participa la această secțiune. Prezența lui Alin Trușcă a fost un moment deosebit, iar experiența sa a adus o lumină inspirațională asupra călătoriei antreprenoriale.

Puteți afla mai multe accesând interviul integral pe situl UPBIZZ
Galerie imagini
Galerie imagini
Galerie imagini

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728993388 0216670396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!