Blaturi de masa

Afiseaza: 1-12 din 30 produse

 Filtre

Selectia ta:

Pret: 1000 - 2000 ×

Blaturi de masa pentru HoReCa

Colectia generala de blaturi EVOhoreca ofera solutii profesionale, rezistente la trafic intens, gandite pentru restaurante, cafenele, baruri, pizzerii, hoteluri si spatii de evenimente. Aceasta pagina-umbrela reuneste toate tipologiile de blat (interior/exterior, laminate, compact, lemn masiv, furnir, materiale compozite etc.), pentru a va ajuta sa alegeti rapid varianta potrivita proiectului dvs.
 

De ce blaturile EVOhoreca sunt construite pentru trafic intens

 
  • Durabilitate dovedita in utilizare profesionala: materialele si finisajele sunt selectate pentru HoReCa, cu rezistenta sporita la zgarieturi, abraziune, socuri mecanice si temperaturi variate, pentru cicluri repetate de servire.
 
  • Stabilitate dimensionala si calitate constanta: structuri concepute sa ramana plane si stabile, cu risc redus de curbari sau deformari in conditii de exploatare intensa.
 
  • Protectie impotriva umiditatii si petei: optiuni cu suprafete neporoase, usor de igienizat; canturi protejate (ex. ABS/PP, profile turnate sau integrare monolitica la materialele compacte) pentru prevenirea infiltrarilor.
 
  • Rezistenta la UV si intemperii (acolo unde este cazul): pentru blaturile destinate exteriorului, selectia de materiale si finisaje urmareste pastrarea culorii si a aspectului in timp.
 
  • Igiena simplificata: suprafete compatibile cu regimul de curatare periodica din HoReCa; acolo unde se aplica, materiale conforme cu standardele industriei alimentare.
 

Indiferent de tipologia de blat pe care o veti alege din subcategoriile noastre, criteriul comun este acelasi: performanta profesionala in locatii cu flux ridicat.
 

Dimensiuni standard & ergonomie si confort pentru oaspeti, optimizare pentru spatiul dvs.


Portofoliul nostru acopera dimensiuni standard uzuale in HoReCa, gandite pentru o flux corect al meselor si o exploatare eficienta a planului de sala. Exemple uzuale: 60×60 cm sau 70×70 cm pentru mese de 2 persoane, 80×80 cm sau 120×70 cm pentru 4 persoane, precum si rotunde Ø60–Ø80 cm pentru densitati variabile. Pentru banchete, terase ori spatii atipice, avem optiuni dreptunghiulare si ovale care optimizeaza circulatia si nivelul de confort.

  • Confort & ergonomie: dimensiunile standard mentin distanta optima intre mese si asigura un numar corect de locuri la capacitatea dorita.
 
  • Eficienta layout-ului: standardizarea faciliteaza planificarea salii, aranjarea meselor, rotatia oaspetilor si setarea configurarilor pentru evenimente.
 
  • Compatibilitate larga: blaturile standard se potrivesc usor pe baze/picioare de masa comerciale (central sau 3/4 picioare), simplificand montajul si inlocuirea ulterioara.


Pe langa aceste formate, EVOhoreca realizeaza si dimensiuni la comanda, astfel incat sa puteti exploata fiecare centimetru al spatiului – de la colturi inguste la configuratii modulare pentru evenimente.
 

Personalizare la comanda – exact cum aveti nevoie


Fiecare proiect este diferit. De aceea, pe langa dimensiunile si formele standard, oferim o plaja ampla de personalizari:

  • Forme: patrat, dreptunghi, rotund, oval, semirotund, colturi drepte sau rotunjite; decupaje tehnice la cerere.
 
  • Finisaje & paletar: lemnos, piatra, ciment, culori uni, texturi speciale; paletare mentinute pe termen lung de catre producatori consacrati pentru coerenta estetica in timp.
 
  • Grosimi & muchii: alternative pentru estetica (aspect subtire/robust) si functionalitate (rezistenta, greutate, curatare usoara).
 
  • Compatibilitate: adaptari pentru baze centrale sau rame, pre-gaurire la cerere pentru montaj accelerat.


Aceste optiuni va permit sa pastrati identitatea brandului si sa acomodati cerinte functionale (numar de locuri, flux de lucru, scenarii de evenimente) fara compromisuri.
 

Siguranta pe termen lung, continuitate a finisajelor si suplimentare facila


In HoReCa, extinderea unei locatii sau inlocuirea unui blat trebuie sa se poata face fara a schimba intregul set. Lucram cu producatori consacrati care mentin paletarele ani la rand, astfel incat, la reamenajari sau deschideri ulterioare, sa putem furniza blaturi suplimentare in acelasi decor – pastrand unitatea vizuala a spatiului si reducand costurile de redesign.

  • Coerenta vizuala in retele si lanturi: aceeasi culoare/structura disponibila si peste ani.
 
  • Predictibilitate in achizitii: proiectele multi-locatie pot fi planificate pe faze, fara riscul de „stoc epuizat, decor disparut”.
 
  • Reducerea costurilor: suplimentati doar ce aveti nevoie, cand aveti nevoie.

Instalare simpla, kit complet si ghid de montaj


Toate blaturile din portofoliul EVOhoreca sunt gandite pentru montaj rapid in conditii reale de santier sau in locatie activa. Pentru a va usura munca, oferim necesarul pentru instalare: suruburi, saibe si instructiuni de montaj clare. Compatibilitatea cu baze standard de masa (central sau cu 3/4 picioare) face ca inlocuirea ori extinderea seturilor existente sa fie o operatiune simpla si curata.
 

La cerere, putem asista cu recomandari privind pozitionarea placutelor de prindere, distantele fata de muchii si solutii pentru protejarea materialelor in medii cu umiditate crescuta sau expunere directa la soare (terase descoperite).
 

Intretinere & igiena – proceduri simple, rezultate profesionale


Rutina corecta de curatare sustine aspectul premium si durata de viata a blatului:

  • Stergere zilnica cu lavete moi si solutii neutre; evitarea buretilor abrazivi.
 
  • Indepartarea rapida a lichidelor varsate si evitarea contactului indelungat cu substante acide/colorante.
 
  • Utilizarea suporturilor pentru vase foarte fierbinti, in functie de tipul materialului ales.
 
  • Protectia canturilor si verificarea prinderilor la intervale regulate, mai ales in locatii cu un trafic foarte ridicat.


In functie de material, va oferim fise de intretinere si recomandari de produse de curatare compatibile cu mediul HoReCa.
 

Unde se potrivesc blaturile EVOhoreca


Portofoliul acopera nevoi diverse:

  • Interior: restaurante a la carte, bistrouri, cafenele, zone de mic dejun in hoteluri, sali de conferinta si evenimente.
 
  • Exterior: terase, gradini, rooftop-uri, beach-baruri (folosind materiale si finisaje dedicate mediului exterior).
 
  • Zone speciale: baruri inalte, mese communal, lounge-uri cu forme si dimensiuni personalizabile.

Ghid rapid de alegere

 
  • Trafic foarte intens / utilizare mixta: orientati-va catre materiale cu rezistenta superioara la uzura si umezeala (ex. optiuni compacte sau laminate profesionale), cu muchii usor de igienizat.
 
  • Estetica calda, premium: alegeti finisaje cu texturi lemnoase sau solutii din lemn (masiv/furnir), tinand cont de regimul de intretinere.
 
  • Exterior neacoperit: selectati materiale dedicate outdoor, cu protectie UV si stabilitate la intemperii.
 
  • Buget optimizat & uniformitate: laminate/melaminate profesionale cu paletar bogat si disponibilitate constanta in timp.
 
  • Branding & identitate: culori/decoratiuni coordonate cu mobilierul, pardoseala si peretii; pastrarea aceleiasi game pentru extinderi ulterioare.


Intrebari frecvente

Ce dimensiuni standard recomandati in restaurante?

Pentru 2 persoane, 60×60 sau 70×70 cm; pentru 4 persoane, 80×80 cm sau 120×70 cm; pentru formate rotunde, Ø60–Ø80 cm. Alegerea finala depinde de tipul de scaun, spatiul de circulatie si stilul de servire.

Pot comanda blaturi in dimensiuni/forme atipice?

Da. Oferim realizari la comanda: forme speciale, colturi rotunjite/drepte, decupaje tehnice, grosimi si canturi adaptate proiectului.

Asigurati continuitatea finisajelor in timp?

Da. Colaboram cu producatori consacrati care isi mentin paletarele ani de zile, facilitand suplimentarea la extinderea locatiei sau inlocuirea unor blaturi fara diferente vizuale.

Ce include pachetul de montaj?

Furnizam necesarul pentru instalare: suruburi, saibe si instructiuni de montaj. La cerere, putem pre-gauri blaturile sau va putem consilia privind prinderile potrivite bazei alese.

Sunt potrivite pentru exterior?

Da, avem subcategorii de blaturi dedicate exteriorului, cu rezistenta la UV, umezeala si variatii de temperatura. Va ghidam in alegerea materialului adecvat mediului concret de utilizare.

Cum se intretin in regim HoReCa?

Curatare zilnica cu solutii neutre, fara abrazivi; protejarea impotriva socurilor termice si verificarea periodica a prinderilor. Oferim fise de intretinere in functie de material.

Ce forma de blat este cea mai recomanda?

Recomandarea noastra este sa achizitionati blaturi patrate de dimensiuni precum 60x60 cm sau 70x70 cm ce pot fi alipite si care pot forma un blat de marime mai mare. Excluzand astfel riscul ca 2 clienti sa ocupe o masa de 4 persoane.

Suport clienti Luni - Vineri: 08 - 16:30; Sambata - Duminica: Inchis

0728.993.388 021.667.0396 info@evohoreca.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!